Dé specialist in dakbedekking voor zowel aannemers als particulieren!

  Pannendekker voor renovatie

  Bij een renovatie verdient het dak speciale aandacht. Qua stijl en uitstraling, maar zeker ook qua bouwkundige staat en isolatie. Als betrokken pannendekker helpen wij u op alle fronten.

  Voor elke renovatie komen wij altijd eerst naar de opdrachtgever toe. We meten in, beoordelen de staat van het dak en denken graag met u mee als het gaat om de keuze van dakpannen. Vervolgens maken wij vooraf een duidelijke offerte.

  Maatwerk

  Elke renovatie is anders. De ene keer moet het volledige dak worden vervangen, de andere keer volstaan nieuwe panlatten en dakpannen. Vooral bij oudere woningen is de isolatiewaarde van het dak sterk te vergroten door het na-isoleren met isolatieplaten. Indien gewenst brengen wij dakfolie of dakplaten aan op het dakbeschot.

  Kwaliteit

  De wijze van verankering van de dakpannen hangt af van het windgebied en de bouwstijl. Wij garanderen altijd en overal optimale bevestiging volgens Bouwbesluit. Pannendekkersbedrijf D. Pool bezit niet voor niets meerdere kwaliteitscertificaten.

  Oude of nieuwe dakpannen?

  Wilt u de oude pannen aanvullen, dan kunnen wij u helpen deze te vinden. Soms zijn dakpannen van een ander type beter verkrijgbaar of voordeliger. Tegenwoordig zijn er ook veel nieuwe pannen met  een oude look. Deze combineren de kwaliteit van nu met een authentieke uitstraling. Pannendekkersbedrijf D. Pool weet wat waar te koop is.

  Strak zaagwerk

  Tot slot zorgen wij uiteraard voor prachtig zichtwerk. Met strak zaagwerk leggen wij dakpannen kaarsrecht langs alle hoeken, dakramen, kilkeepers en hoekkeepers. Vooraf berekenen we de meest efficiënte werk- en zaagwijze. Dat werkt snel en kostenbesparend!